Upcoming Board Meetings

Minutes of all Board Meetings can be found under Documents > Board.

Upcoming Board Meetings

March 25  — at O in the Oaks, California

  • Meeting information: Sat 3/25/2017 at the event hotel, Hilton Concord (1970 Diamond Blvd, Concord, CA 94520)
    • 2:00-8:00 pm with a break to go out for dinner
    • This will be an in-person meeting, but those who can't be there in person can attend online at https://uberconference.org/orienteeringusa
    • Please bring a laptop to the meeting if you have one; we will not be paying for a projector.
  • Agenda
    1. Minutes of last meeting (15 min) 2:00-2:15
    2. Committee reports, decisions and recommendations
      • Sport Working Group: format and timing of national events (Alex) (30 min) 2:15-2:45
      • Finance Committee: changes to accounting procedures and technology; protocols for making check requests; team fund auditing. (Pat report) (5 min) 2:45-2:50
      • Policy for charter renewals (Greg, 5 min) 2:50-2:55
      • Expression of interest from the Rogaining Committee for World Rogaining Committee in 2020. (Gavin Wyatt-Mair, 15 min) to 2:55-3:10
    3. Motion to update the Operating Reserves Policy (Barb / Finance Committee) (15 min) to 3:10-3:25
    4. Update from the 2018 WM/WC Ski-O organizing committee (Alex) (10 min) to 3:25-3:35
    5. 50th Anniversary Funding proposals. 3:35-5:15
      • Discussion of club survey responses. (Greg, 20 min) to 3:55
      • Mapping Proposal from Peter Goodwin. (Greg, 20 min) to 4:15
      • Technology - making website and events easier (Boris, 20 min) to 4:35
      • Marketing - Report on progress.  (Bob, 20 min) to 4:55
      • Land access (Greg) to 5:05
    6. Dinner at buffet restaurant 5:05-6:00
    7. OUSA growth through junior programs (Barb, Erin) 6:15-7:45. Pre-read about existing youth programs in the USA (draft under development)
  • Anticipated attendance
    • Attending in person: Barb, Greg, Bob, Alex, Charlie
    • Attending by phone: Ian,  Boris, Pat, Tom
    • Will not be attending: Kris, Peter, Lee (traveling; some chance of attending some of the meeting, but unlikely)
    • Others: Clare Durand.

June — at 2017 Gold Rush / SML Champs in Stanley, Idaho

Fall — TBD

Recent Meetings

Wednesday, February 1, 2017, 7:00-8:30 PM EST - online/phone

Saturday, January 14, 2017, 2:00-5:00 PM EST  — at Georgia Navigator Cup, Pine Mountain, Georgia

Monday, December 19, Teleconference, 7:00-9:30 PM EST

Monday, December 12, Teleconference, 8:00-9:30 PM EST

Monday, November 28, Teleconference, 8:00-9:30 PM EST